Det stationære hverdags liv er ( næsten ) tilbage

Efter en dejlig tid i Danmark er vi tilbage i Chiang Mai med bagagen fyldt med gode oplevelser. Ikke mindst fra København hvor vi havde en fantastisk tid med vores meget gode venner 🙂 Før vi tog af sted til Danmark denne sommer havde vi ideer om at lave thai cooking klasser bl.a på et par højskoler, men det viste sig at vi ikke havde de rigtige kontakter til at få det realiseret.

Der imod fik vi lavet nogle kanon gode cooking aftener med både gode venner og dejlige familie 🙂

Det har også været en meget lærerig sommer. ikke mindst i hvor hårdt det faktisk er at være gæst selv blandt gode venner og familie. Det at falde ind i mange forskellige hverdags former er både fasinerende og interessant. Nu er det så også lang tid vi ikke havde været hjemme denne sommer. For mit vedkommende var det fra 03 April til 02 August. Denne sommer har også givet min hustru og jeg en rigtigt god mavefornemmelse af hvor vi skal bo når vi flytter til Danmark en dag. København har nok mest det, der skal til for at vi føler os rigtigt hjemme.

For mig så har den mest inspirende oplevelse uden tvivl været boxetræning i `Welcome Fitness`på Tuborghavn! Og WOW et fedt træningscenter!! Selv baderummet ligner noget jeg ikke forventer at få i min egen bolig, ikke fordi jeg ikke ønsker det, men fordi jeg ikke regner med at få råd! At jeg kunne komme til at træne der skyldes udelukket vores to fantastiske venner, der inviterede mig med uden beregning! Det var også disse 2 fantastiske mennesker, hvor af den ene er min navnebror, der gav min hustru motivation til kunne bo i Danmark, hvis vi flytter der til i løbet af de næste par år 🙂

Når man har været væk fra landet i nogle år ( selv om vi har været i Danmark de sidste 3 sommer ) så kan det være svært at finde sammen med de gamle venner og de gamle netværk. Vi er ofte ikke i samme verden mere. Hvilket er meget positivt når det er erkendt! 🙂 De forrige 2 sommer har vi været i landdistrikter, mest sønderjylland, og det har været i et arbejde der ikke gav tid, og i et område der ikke gav mulighed for, at genfinde et nyt og konstruktivt netværk. Det står nu meget klart for mig at der var et forholdsvis stort afsavn der. Jeg håber dog på at kunne relaliser forholdet til Hærhjemmeværns compani FRØ. Generelt vil jeg sige at vi har mødt en masse dejlige mennesker i Danmark og vi føler os nu meget mere klar til at flytte til Landet, hvis det rigtige job dukker op. Det er en lang proces for os begge at tilvænne os livet i DK og stadig være lykkelige 🙂

Men dejlig er det at være hjemme ved os selv igen 🙂 Hjemme og lukke den dør vi selv betaler husleje til, se film på vores eget TV 🙂 Men den følelse ville også være tilstede hvis vi var i en lejlighed i København. Dog er en anden erkendelse også kommet til os – vi skal nyde hverdag lige meget hvor vi er henne..:) Og Chiang Mai på denne årtid er bare så super smuk! det er svært at beskrive hvor grønt der er her i regntiden. Temperaturen er også god – ikke for vamt og ikke for koldt…:) Så nu er vi hjemme igen og vi ser hvad fremtiden bringer….:) I den næste stykke tid er det fitness og studier der står på programmet – kompineret med masser af dejlig Thaimad…;)

20120807-154644.jpg
20120807-154801.jpg
20120807-154903.jpg
20120807-155011.jpg

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.