Historisk værdighed

Det må siges at være super dejligt at komme til en fornuftig temperature i New York – ca 32 til 38 celcius, lige tilpas til at knoglerne kan dreje runde i ledene uden de store problemer. New York, hvor jeg dog kun når at se en forholdsvis lille del af Manhatten, er altid et fantastisk sted at være, også selv om sveden løber fast ned i skoene mens man står i en af de traditionelle køer for at få tjekket om der skulle være noget farligt klisteret fast i bæltet eller måske i rygsækken. Denne kontrol var så til ‘One world trade center’ hvor den helt fantastiske mindespark for 9/11 befinder sig i midten af nye flotte skyskraber. Det er virkelig et besøg værd, og bliver bare en fantastisk værdigt afløser for det gamle world trade center.

Turen her over handler jo så også om nogle meget intessante historiske personligheder og jeg må sige at George Washinton kommer ind under en af mine historiske favoritter. En person der har var kendt for at være grundløs ærlig, modig og som gik 100% ind for sin sag. Jeg vil meget kraftigt anbefalde alle der kan være interesseret i at lære om den første præsident af USA af klikke her og se den ca 45 minutters dokumentar.

I skrivende stund er jeg stadig i Washington DC, klokken er tæt på 22.00 og der er stadig 37 grader uden for. Lige er nu er vi nok mange der er meget glade for A/C 🙂

20120707-215439.jpg
20120707-215503.jpg
20120707-215527.jpg
20120707-215553.jpg

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.