Westcoast

Så køre det igen – rundrejser for fuldfart. På dette tidspunkt er det meget lang tid siden min hustru og jeg har et hinanden – alt for lang tid!! Det er en tid, hvor hjertet, sindet og sjælen er fuldt med et kæmpe savn og skiftevis savner og skiftevis glæder helt vildt til vi er samme igen.

Ofte i den tilstand så er det at der bliver glemt ting, f.eks på denne tur mit simcard til USA. Hvilket ikke lige er det bedste. Men jeg fandt en løsning – jeg købte et ny lebara simkort og så kunne jeg jo gå på nettet og godkende roaming. Dette ville jo så skulle foregå i lufthavnen, da jeg først fandt ud af den uheldige situation kl. 04.20 om morgen. Men en helt løsning bliver sjældent så enkelt som tænkt. I Kastrup lufthavn skyndte jeg mig at få min iPad i stilling – der skulle arbejdedes hurtigt. Jeg udfyldte formularen til at få adgang til free wifi – men hvad skete der til sidst! En fin besked om at aktiveringskoden var sendt til min mail!!! Og hvordan er det så lige jeg formodes at få adgang til min mail, når jeg ikke er på nettet. Så det gik op for mig at tilbudet om free wifi i Kastrup, er til folk der allerede har internet adgang, og ikke bare bruger sin smartphone og iPad til de trådløse netværk.

Men det skulle vise sig at være en lille begyndelse på de udfordringer denne tur ville give. Fly med for små motore til at der sikkert kan lettes fra en højde på lidt 2.300 m.o.h hvis temperaturen er over 25 celcius, hvilket den jo ofte er i en ørken 🙂 men alting lykkes og jeg sidder her midt om natten i Kastrup airport, og føler ikke træthed, men glæde over at have løst nogle seriøse problemmer på en god måde.

Lige en uge i Danmark og så afsted til USA igen 🙂 jeg er tilbage d.12 Juni, hvor min skønne hustru Patarathorn Hansen også kommer til Danmark.

Efteråret og vinter ligger klar, rundrejser i Burma, Vietnam, Thailand og Indonesien 🙂 det er dejligt at have fornemmelsen af frihed – frihed der opstår ved at vi konfrontere og besejrer enhver udfordring der kommer i mod os – og skulle vi fejle en gang eller to – så rejser vi os op og kæmper videre 🙂 🙂 🙂 at kæmpe er at leve 🙂

20120525-040230.jpg
20120525-040302.jpg
20120525-040359.jpg

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.