Vejen til Los Angeles

Jeg sad en aften på en faldefærdigt hotel på Nord Sumatra, i en lille by der mest var for trucker og andet godt folk. En mail var lige tikket ind på min IPad med deltaljerne for mine næste ture. Som afledning til de beskidte vægge hvoraf der var løbet en del unævnelige væsker ned af, nogle vist for meget lang tid siden, begyndte jeg at læse på de nye ture. Dette nedslidte hotel havde en stor fordel, menlig deres internet forbindelse. Jeg klikkede mig hurtigt ind på de hoteller vi skulle bo på, omme på den anden side af verden. Og hvilket forskel!! Næsten umuligt at fordøje, billederne af rene vægge og hvad der lignede bløde senge så are himmelsk ud.

Sumatraturen fik ende, og efter 2 måneder hjemmefra var de 4 dages fri et rent paradis. Endelig kunne jeg igen være sammen med min kære hustru, hvilket er smøremidle for sjælen, den virkelige motivation for livets gang. Efter de 4 dage pragtfulde men alt for korte dage, var jeg på vej mod Danmark. Lige en overnatning ved et par fantastiske gode venner og derefter af sted med British Airways mod LA.

Denne tur skulle jeg så studere og opleve området så jeg selv kan køre ture bagefter. Det betyder jo så også ingen løn, men de fleste af udgifterne betalte. Sådan er vilkårene 🙂

Vestkysten af USA, Californien – stedet hvor lovløshed, hippier og Hollywood har haft, og stadig har, deres storheds tid.
Los Angeles har med sine ca 1.302 kvm2 lagt, og ligger stadig, områder til nogle af de mest mest hensynsløshed bander i USA. For ikke tale tale om Hollywood hvor en meget stor del af de film vi elsker at se bliver skrevet, produceret og publiceret. De rige, de opererede og unge har deres egen gang, hvor de bliver luftet både ægte og kunstige bryster. Syge kan besøge et ‘doctor inn’ hvor en recept kan gives, til medicinen cannabis. Andre steder i byen kan det være en sikker dødsdom at have et rødt bælte på. Da man risikere at blive set som ‘flamed up’ og dermed være medlem af ‘bloods’. Byen har godt lagt gader til voldsome raceoptøjer der for det meste er startet af hvide politibetjentes brutale, og ubegrundet afstraffelser af sorte. .

Men mest af alt er Los Angeles en stor by med et væld af muligheder, en spændene historie og et super drive. Byen er grundlagt 1781 og området kommer først under USA i 1848. Jeg glæder mig meget til at opleve vestkysten og ikke mindst til at opleve de, syntes jeg, interassante amerikaner, der med deres etniske mix, kraftig rumle fede og super fitness trænede befolkning giver lidt for en hver smag.

Selve downtown er ikk så vild stor, men ikke mindst strandene er fantastiske! Veneci Beach er fantastisk. Selve livet, skatebaner, udendørs fitness og den lokale doctor hvor man kan få recept til at købe marijuana, og dermed ryge stoffet lovligt.

20120415-175314.jpg
20120415-175333.jpg
20120416-055745.jpg
20120415-175404.jpg
20120415-153534.jpg

One comment

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.