Airport by night

image

En rejse er slut og 30 forholdsvis glade gæster er på vej hjem. Selv glæder jeg mig bare helt vildt til at komme hjem til min kære hustru og nyde livet. Selv om det ligger helt klart at jeg elsker at fortælle om historie, kultur og politik i de forskellige lande, så ligger der ingen tvivl i mit sind at min fremtid ligger i et job hvor jeg er hjemme hverdag. Det må bare lige vente i ca 3 år.
Jeg havde ikke planlagt at jeg skulle sidde og skrive her kl 03.43 i Kuala Lumpur internationale lufthavn. Men jeg havde på den anden side heller ikke regnet med at jeg skulle have små mini kakkelakker til at rende rundt i indersiden af mine bukser.
Nu står den stedet på kaffe! Og – jeg er jo heldig og har absolut ikke noget at beklage mig over. I dag er det Kongens (Thailands) fødselsdag, Thai-tv har vist optagelser af borger i Bangkok der står uden for deres huse, i vand til livet, og synger højt og klart en hyldest til den elskede konge, en hyldest der kommer fra det indereste af hjertet.
Det minder mig hele om at der kun er en vej og det er frem af! Falder vi undervejs, så rejser vi os op uanset hvad! Så røg der lige en mini kakkelak af min skjorte!

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.