Balsam – farligt for staten !

Dette er et brev sendt til Lægemiddelstyrelsen. Jeg har valgt at lægge det ud her, da jeg mener at det er alt for langt ude at starten bruger penge og kræfter til at undersøge noget så simplet og almindeligt som balsam! Det minder mig mest om en kontrolform jeg kunne forstille mig at møde i Kina når de er værst der over. jeg syntes at vi gang på gang ser eksempler på at danske embedsmænd og kvinder, mangler evner til at analysere en situation. De er gode til at følge det nedskreven ord, men det er jo kun en teknisk evne. Hvad er der sket med logisk tænkning? og hvor mange af vores skatte kroner bliver der nu brugt på at undersøge dette Balsam?
Balsamét er påført et plaster, hvorfor man fra fabrikkens side kaldet det for “Medicated Plaster-RD”. Personligt syntes jeg at dette er et af – desværre med meget stor sandsynlighed – rigtigt mange recourse spild i det danske system.
clip_image001
På trods af ovenstående skrift så har jeg skrevet til dem og her under er mit brev.
Ang. Indførelse af påståede lægemidler.
 • Baggrund for afsendelsen af pakke (P-nummer 28041 )
  • Jeg har boet i en årrække i Thailand og Asien, men er nu flyttet til DK, da jeg har fået fast job i dette land. Ved afrejse fra Chiang Mai, havde min hustru og jeg overvægt – derfor sendte vi nogle af vores ting med luftpost. afsender adresse blev min svigerinde i Bangkok, da vi jo ikke mere bor i Thailand og der ved ikke ville kunne modtage pakken hvis den skulle komme retur.
 • Indhold i det påståede lægemiddel
  • Vi taler her om ganske almindelig balsam! Det bliver brugt i almindelig hverdagsbrug i det meste af Asien – det eneste det gør – er “at varme” når man smøre det på huden, hvilket kan være rigtigt godt hvis man f.eks. har ømme muskler efter træning, eller har “musearm”. Derudover er balsam også godt at smøre under næsen, hvis man er forkølet, smøre på tiningen, hvis man har ondt i hovedet. Der er ikke noget lægeagtigt over det! Vi taler om noget som de fleste mennesker i Asien bruger – noget man har brugt flere 1000 år.
 • Konklusion
  • Umildbart så syntes jeg at denne sag er MEGET langt ude! Vi taler her om et almindeligt hverdags produkt, der ikke er noget magisk over! Så at mit balsam i det hele taget er blevet beslaglagt, er en farce.
  • Vi hører meget om, at den Danske stat ikke har råd til velfærd m.m. Vi betaler rigtigt meget i skat og afgifter – så det under mig meget at der nu bruges kræfter på noget almindeligt balsam.
  • Hvis I syntes at det er så farligt – så brug det selv eller send det til kommune kemi.
  • Hvis I kan se, at dette ikke er farligt for hverken samfundet, mine omgivelser eller den danske stat, så venligst giv mig, mit balsam tilbage!
  • Jeg vil gerne understrege at jeg under ingen omstændigheder vil acceptere en bøde for bringe en både en vane og noget uskadelig balsam med til Danmark.
 • clip_image002
  Her er et billede af det samfundsskadelig balsam

  Skriv et svar

  Please log in using one of these methods to post your comment:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

  Twitter picture

  Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

  Facebook photo

  Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

  Connecting to %s

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.