Den Danske Fremtid

Jeg er igang med min sidste rundrejse, sidder lige nu i den dejlige Vietnamesiske by Dalat – virkelig et sted jeg vil anbefalde enhver at rejse til, hvis man ikke har været der.  Efter denne tur flytter jeg til Danmark med min hustru og vi starter et nyt kapitel af vores liv i gode gamle Dannevang. Hvilket jeg virkelig ser frem til! Danmark er et dejligt land – men det kunne være endnu bedre!

F.eks situationen med ham den totale galning der dræbte den Norske stewardesse i København – og endda dræbte hende på en så vild og dyrisk måde at det burde kunne udløse en dødsstraf. Men 14 år blev det – og det er selvfølgelig kun i alle interesse af sådanne en lowlife kommer væk fra gaden…! Men – behøver vi at skulle betale for 14 års fængselsophold til ham !!!! ? og dertil kommer 1,6 milioner dkk i erstatning til den dræbtes familie…. Fjolset kommer jo fra et af de tidliger østlande – så hvorfor ikke sende ham der til og sørge for at han afsoner der. Vi kan betale for det – det er billiger og en større straf for ham! Eller få ham aflivet – samfundet har ikke brug for den slags!

Der tales jo meget i Danmark om hvad vi har råd til og ikke råd til – de fleste politiker f0rsøger at handle inden for de rammer som de kan – uden at indrømme at de er handlings lammet af EU – hvis regler står over de danske. Så fjolser, mordrer, tyve and andet godtfolk kan frit komme ind i Danmark og forvente samme behandling som danske statsborger – en behandling der skal betales af de danske statsborger!. Der kan kun være 2 udveje og 2 løsninger på dette…. – enten laver vi aftaler med deres hjemlande og sørger for at de får en hård straf der – overvejer dødsstaf for overlagt mord i DK – og beholder velfærdssystemmet – eller vi afskaffer velfærden – og gør det vi har råd til hvis hele EU skal have del af kagen – nemlig at afskaffe kagen…….

Samtidligt kunne vi måske også få en udskiftning i de mange æreløse politikker der vil sælge ideologier og synspunkter til højest bydene.. Et godt eks er “Værdi kommisionen” der består af en gruppe præster – de har et budget på 6 milioner DKK – og de eksistere kun fordi en såkaldt “Kristendemokrat” skulle bruges til at vedtage piontsystemmet!

For at køre Danmark vidre i en konstruktiv retning – og for at samle folket om en fælles opgave – så er der brug for politikker med ære…. men det er absolut en sjældenhed i disse dage! Der tales meget om valg – men jeg frygter at der skal mere til for at ændre retningen i Danmark – et valg vil muligvis få socialdemokraterne tilbage – og det vil ikke blive meget bedre end det er nu. Måske vi har brug for en kæmpe økonomisk og social nedtur før vi regerer – måske vi har brug for en revolution før der sker noget…… ?

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.