Bangkok–begyndelsen på slutningen

Her på 37 etage er der ingen forbindelse på min mobil, jeg må være kommet over anternes højde. eller måske det har noget at gøre med den internet pakke hotellet så glædeligt sælger til 400 thb for 24 timer! Nå nu skal jeg jo ikke blive paroni, bare fordi jeg har en god udsigt.  jeg bor på Baiyoke Skyhotel der er en del af Baiyoke Tower, Thailands højste bygning på 309 meter, beliggende i det centrale Bangkok.

18012011860

Når man første gang kommer til hotellet, så er det som at ankomme til en basar. Ved indgangen er der powershopping I stor stil – og når man først har fundet elevatoren op til 18 etage hvor lobbyen befinder sig – så kan det være fristene at slå sig ned på en af de mange caffeer – for sådan lige at styrke nervérne.

Bangkok er inde i en tid med store investeringer, ca 9.5 miliarder i infrastrukturen pr år. Og det er blevet til Skylink, der køre fra lufthavnen og ind til den centrale del, hvor man forholdsvis let kan skifte over til Skytrain, og forsætte til de gode shoppingssteder. Baiyoke Tower ligger kun 100 meter fra en af stationerne, og det, sammen med den basar steming omkring hotellet, giver Baiyoke Skyhotel et stort plus.

18012011861

Her løber skylink banen lige forbi hotellet

Udsigten her fra er også fantastisk om aftenen

18012011865

I morgen tidligt tager jeg til lufthavnen og henter 24 gæster der skal rundt og opleve det gode af Thailand, Cambodia og Vietnam. For mig er det te begyndelsen til slutningen på mit arbejde i Asien. Og Baiyoke Skyhotel er et godt sted at begynde slutningen.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.