Næste runde rundt

Så er jeg ved at være klar til min næste runde rundrejser. Alle papir er printet og jeg mangler kun lige at sende et enkelte par mail til nogle agenter, lige for at spørge om et par tjenster, så er alt klart. Denne situation kender jeg ud og ind – de forberedelse har jeg lavet til hudløshed. Men denne gang er alligevel lidt speciel. Det er min sidste runde! Efter denne gang flytter min hustru og jeg til Danmark, starter et nyt liv med et nyt job.

I året 2000 forlog jeg mit ellers kanon gode job på Bornholms Middelaldercenter, og flyttede til Bali,Indonesien. Derfra arbejdede jeg rundt i landet, jeg blev gift – vi forsøgte en kort tid at bo i Danmark, men det gik ikke, så vi flyttede tilbage og blev skilt. De mange gange ud af ind af busser! De mange fraser jeg har fået fyret af i en bus – i utalige busser! De ekstremt mange kilometer jeg har kørt rundt i bus i Indonesien, Grækkenland, Italien, Bulgarien, Thailand, Cambodia, Laos, Vietnam, Kina, Sydkorea, Japan og Sri Lanka. De mange mennesker jeg har mødt! Dette er en tid jeg aldrig vil fortryde et eneste sekund!

Mange dage, uger, måneder og år er gået i nogle fantastiske spændene områder af verden.

På Tirsdag, d 18.01 starter jeg på den sidste runde rundt! Sidste runde med at vente i Thai loungen, hvor ventetiden mest bliver fordrevet ved at drikke gratis vin, spise gratis mad og bruge gratis internet. Sidste runde med at stå meget tidligt i en lufthavn og vente på en gruppe dejlige oplevelsessyge gæster!

D. 07 Marts har jeg været igennem den sidste runde rundt der kommer til at vare 43 dage (+ et par ventedage) tæller Thailand, Cambodia og Vietnam. Derefter starter det nye liv – tilbage til Danmark! Jeg glæder mig meget, det gør vi begge, men jeg er også lidt spændt! Hvordan er det nu at bo i et land hvor der er kommet meget mere “borgerkontrol” end jeg er vant til her ude i Asien. Der er meget ukendt – men det er ligemeget! For i Danmark – i det nye liv og i det nye job – er der kun en vej frem – og det er for fuld skrue fremad!! Det er det eneste der gælder 🙂 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.