Ventetid med indlagt julehygge

Så nærmere julen sig med alt sin sødme og forbrug. Og jeg vil ikke sige at vi ikke glæder os, for det gør vi. Julen er hyggelig, også her fra Chiang Mai i ca 27 graders vame og nyder vores beskedene bjergudsigt.  Dog er der et lille skår i hyggen, et lille hul i vejen, en lille ildebrand i stuen.  Vi venter nemlig…….- ikke barn, men besked fra Udlændinge Service, hvilket næsten kan tage lige så lang tid som barnet.  I Danmark venter jobbet som den varme rissengrød, dog ikke længer end til Marts, nogen sagde til påske men så lang tid kan vi ikke vente.

Vores ventetid skyldes bl.a en del politiker der har været i julehumør, og tænkt “lad os give alle de små udenlandsk dansker der ikke har været i Danmark i lang tid, men som måske kunne finde på at flytte hjem til julehyggenshjemland, med en partner fra et fremmed land, en overraskelse! Vi lader som om vi gerne vil have dem hjem, men I virkeligheden vil vi ikke!!” Men hvorfor dog det ? var der en der spurgte, og hvor i ligger overraskelsen ? Den skriftkloge politiker svarede med fryd i stemmen “ Overraskelsen ligger i  at vi ikke fortæller dem det!” Den skriftkloge sænkede stemmen og trak den mindre skriftkloge hen til sig “ Vi laver en prøve som næsten ingen kan bestå, der ved er selve overraskelsen!! HO HO HO HO HO HO HO HO HO HO HO så er de nødt til at flytte tilbage igen!!” Den skriftkloge politiker var nu tæt på at gå i selvswing, og hvilket tab ville det ikke være for Danmark, Droningen, Gud, Verdensbanken og Julemanden, hvis en så skriftklog skulle gå i selvswing og måske død af et hjerteanfald!

Her i julehyggen under vi os så over at de skriftkloge endda ikke vil sende forberedelsespakken med DVD til udlandet. Men det ligger måske I opretholdelsen af den danske hygge – man vil sikker sig at os I udlandet altid har nogen I Danmark der vil sende post til os. Så den hyggelige administration kan sende en pakke til familien og venner som derefter sender den vidre til os her ude. Det giver jo også hygge rundt om postbudenes juletræ.

Men nu er den skriftkloge politiker, hvis parti deler navn med det hyggelige parti der leder Cambodia, ved at komme til sig selv igen. Så vi kan måske få flere kloge ord ud af denne fantastiske hyggespreder. Vi spørger “ hvorfor vil I endeligt forhindre dansker i at få deres hustruer med til Danmark?” Den kloge blev bleg som nyfaldet julesne “schhh det må vi ikke snakke om” sagde ham med en rædsels istemmen der kunne få selv julemanden til at opgive at dele gaver ud. “vi tør ikke kalde en spade for en spade – det er farligt! Der findes elementer i det danske samfund der nasser!! De spiser kagerne ved lægen!!! kan du forstille det det!! og begynd ikke at tale om hvad overvægtige dansker, alkoholiker og syge koster samfundet – for det tør vi ikke tale om!!”

Bevars bevars tænkte vi. hvis det er sådan det hænger sammen, så er der jo ingen grund til at forstyrre julehyggen i gamle Danmark.

GOD JUL

14122010728

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.