Et stille OPRÅB!

Dette er et (stille )  opråb til den Danske regering og det Danske folk!

Vi lever i en verden der hastigt bliver mindre og mindre og Danmark er ingen untagelse. Danske virksomheder flytter udenlandsk og arbejdspladser ryger til borger fra Østeuropa, der arbejder til næsten halv løn, og er mange arbejdespladser eneste mulighed for at overleve, da de danske lønninger er så høje at deres overskud ryger hvis de ikke kan få denne billige arbejdskraft.

Alligevel lader regeringen familliesamføringerne tage en stor del af skylden for at velfærdssamfundet har problemmer. I Danmark må man ikke tvinge nogen til noget, andet end at betale skat, licens, mutimediaskat m.m,  så i denne debat er der ingen der tænker på hvad nakomaner koster det danske samfund –  hvorfor tager vi ikke tyren ved horne og for startet et tvangsafvænings forløb ? Det er ikke menneskeværdigt og det koster ekstremt meget for samfundet af have denne paralelverden. Derudover er det underligt at tale om menneskerettigheder i andre dele af verden, når man i Danmark har ret til at være narkoman!

Derudover kunne man vel også begynde at kikke på hvad førtidspensionisterne koster! Mange er i stand til at deltage i samfundsgavntlig arbejde i flere dage om ugen – så hvorfor ikke give dem  mulighed for at vare tage nogle af de opgaver er f.eks er med vedligeholdelse og rengøring på de danske skoler ? Og sikkert også en masse andre opgaver kunne være aktuelle alt efter den enkeltes evner og muligheder. Enhver førtidspensionist har jo en sagsbehandler – så det burde være muligt at finde frem til en form for samfundsarbejde.

En tysk håndværker er ca 25 % billiger end en dansk håndværker, hvilket selvfølgelig gør at sønderjyder får lavet en masse arbejde af Tyskehåndværker. Danmark er nødtil at tilpasse sig lønnivuet i de lande vi omgiver os med. Så kan vores industri måske også få mulighed for at blive i Danmark. 

Krimininalitet problemmerne i Danmark skyldes ikke kun udlændinge, men ligeså meget en dårlig ungdomskultur – der er for mange ”bløde elementer”  i behandlersystemmet. For de der virkeligt træder ved siden af – er der brug for en meget mere håndfast opdragelse. Det koster samfundet mange milioner hvert år at mandsopdække unge kriminelle. Jeg tror at mange vil kunne tilbage til et anstændigt liv, hvis de mødte mindre phykologer og flere sømænd,dvs at der er brug for flere gamle Fulton folk af den gamle skole!  

Adgangen til stoffer er meget stor og let – og det ser ikke ud til at blive bedre – så hvis der skal forsøges at lave forbedringer på ungdomskriminaliteten, lige gyldig hvilken etniske gruppe den stammer fra, så skal der virkelig gøres noget alvorligt.  Ingen lande i verden har dog haft succes med med dette – men hvorfor er det ikke med i de politiske propagander ? Hvorfor er det udlændingene der skal have skylden ?

Der til kan det jo være interessant at kikke på hvor meget EU koster den danske statskasse! Alene det faktum ( jeg går ud fra at det er rigtigt ) at de flytter hovedekvateret hver halve år, er jo totalt stupid og 100 % at lave alvorligt grin med EU´s befolkninger. Jeg kan ikke lade være med at tænke på skræmmekampangerne for at få Danmark til at vælge Euroen. Selv vi ikke fik den, så er vores krone bundet op til Euroen – og med de økonomiske svage lande i Sydeuropa, så ser det ud til at Euroen skal opdeles i forskellige zoner, eller samarbejdet ophæves for at de nordlige lande ikke skal miste for meget.   Hvorfor går vi ikke ud af det samarbejde ? Vi kan jo fint have handelssamarbejde med andre lande i EU uden at vi behøver at betale for en masse embedsmænd der generelt bruger en masse højtbetalte timer på at lave ikke så meget. NATO samarbejdet burde være garant nok for at vi ikke laver nye krige mod hinanden i Europa  eller…………….? .

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.