Den uanstændige virkelighed

 

For nogle uger siden fik jeg et godt jobtilbud, et helårs og fuldtidsjob. Det skal lige siges at jeg bor I Thailand og er gift med en vidunderlig klog og skøn kvinde, der jo kommer her ude fra. Jeg har arbejdet i turistbranchen i lidt over 10 år, har faktisk i alle årene arbejdet her ude i Asien, dog lige med et par enkelte undtagelser. Da jeg fik mailen om jobtilbudet i Danmark, så kunne vi næsten ikke få armene ned igen – det var ganske simplet en perfekt mulighed, både fagligt og menneskeligt, for os begge, da min hustru har gode evner inden for management m.m og taler perfekt engelsk. Vi vil kunne have et job hvor vi vil kunne være sammen hver dag!!

Men her for et lille stykke tid siden fald armene ned igen! Jeg læste nyhederne på internettet og blev dybt bekymret! Et er at regeringen vil hæve bankgarantien fra 50.000 DKK til 100.000 DKK – rigtigt heden i det kan altid diskuteres. Men hvad der virkeligt faldt mig for brystet var at beløbet IKKE har været på 50.000 DKK i mange år! Her i 2010 er det 62.231 DKK der skal stilles i garanti ! Hvordan kan det gå til at der ikke er nogen af partierne der ligger mærke til det ? Det er lidt svært at tage politik seriøst når det er åbenlyst at politikkerne ikke bygger deres beslutninger på realiteter!

Der til kommer jo så agumenterne om at ”vi har betalt skat i mange år, så hvorfor skal en udlændinge kunne komme på hospitalet”. Jeg begyndte at betale skat da jeg var 15 år – jeg har så været udlandsdansker i nogle år og har ikke betalt skat i den periode. Men hvis dette vi ser her, er holdingen ved den store del af den danske befolkning – så vil jeg meget gerne have at alle der er overvægtige, ryger, drikker og har tendens til hjertekar sygedomme i familien – skal betale 100.000 DKK i depositum, i tilfælde af at de bliver syge. Jeg har selv kun været på hospitalet 2 gange i Danmark, så hvorfor skal jeg betale for de andre ? Det er den retning det ser ud til at vi er på vej til.

Hvilken befolkningsgruppe koster samfundet mest ? Det er jo det helt store spørgsmål fra DF – underligt nok, så taler de ikke noget om de mange førtidspensionister, kontaktshjælpsmodtager, eller hvad det nu hedder idag. Talen skal kun gå på den gruppe der åbentbart også drikker al kaffen og spiser alle småkagerne ved lægen! Magen til ævl skal man da lede længe efter!

Jeg har et par forslag til Regeringen:

· Stop ideen om en bankgaranti, lad os betale vores egen forsikring, indtil vores ægtefæller begynder at betale skat! Fede dansker, alkoholiske dansker m.m. koster samfundet flere penge end vores ægtefæller gør! Hvis I ikke vil stoppe garantien, så læg den samme garanti på de andre grupper, og gør som almindelige mennesker skal gøre hvis det er trængt med privatøkonomien. Man tager de største udgiftpunkter og bringer den ned først, så der ikke kommer for mange renter på. Og fortæl mig lige helt seriøst at vores ægtefæller skulle koste samfundet mere end de andre” kostlige” grupper! ?

· Indføre i grundloven: Ingen må bedømme et andet menneske på persons etniske herkomst, hudfarve eller religion, men udelukket på personens gerninger og handlinger.

· Få styr på landets konkurrance evne i stedet for at forsøge at dreje opmærksomheden hen på udlændinge.

· Få tvangsafvænnet de mange narkomaner der findes i Danmark! De koster samfundet enorme beløb – og tager ikke mindst mange kræfter fra politiet.

· For at få familiesammenføring burde det ikke være vigtigt om man har universitet uddannelse, men mere at man har interkulturel forståelse, hvilket også burde være et krav for et job i den politiske verden.

· Det er fint med prøven der lige er indført efter. Prøven man skal til efter 3 måneder i landet. Men det er ikke ok at det skal foregå 100 % på dansk! Lav prøven på engelsk med fokus på Dansk samfundsfag. Hvis eleven kan tale dansk så kan det give en ekstra point. Men Engelsk er nu engang et verdensprog, der gør kommunikation hurtiger og letter. Så kan Dansk prøven komme efter 12 måneder.

Og lad os få en god tone i Danmark igen! Og måske vi kunne ønske os nogle politiker, der er bare en smulle mere seriøse i deres arbejde! Kik lidt på problemmerne i et mere bredt spektum, og forsøg at få et overblik i stedet for a kaste sig over de letteste ”løsninger” og de løsninger der giver stemmer. Det er en uanstændig virkelighed Danmark er ved at skabe for sig selv!

Nu sidder vi med armene nede og halvvejs oppe , håber at vi kan komme til Danmark, at jeg kan starte på mit nye job, og at min kære hustru kan falde ind i samfundet og ikke vil møde alt for mange fordomme.

De bedste Hilsner

Brian Hansen
www.skysite.dk/culturinfo

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.